miss u

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chladíš, hladíš, ladíš

Pohladíš mi ruku, nohu, vlasy. Pomaly prejdeš po chrbtici. Od stavca k stavcu. Zahundreš ako by som mala jesť dva krát toľko koľko jem teraz a ja ti s ústami plnými Horalky odfrknem niečo s prímesou omrviniek.
Zlaté.

Vyleziem si na teba, na teba bez košele, bez chlpatej hrude, bez rebier trčiacich do priestoru. Pobozkám ti priehlbinu nad žalúdkom, pobozkám ti priehlbinku pod krkom. Romantika. Pobozkáš mi priehlbinku medzi prsiami, pohladíš ich a s úsmevom sa na mňa pozrieš.Bozkávame si priehlbinky a to nás baví. Sme priehlbinkofilný a liečime sa z toho na schôdzkach anonymných vyznávačov priehlbiniek. Donekonečna si vyratúvame všetky možné priehlbinky na niečom tele. Väčšie, menšie, krajšie.
Milé.

S táckou plnou šunky, syra a paštéty smiešne utekám po schodoch, len aby som ťa čo najskôr videla. Po troch sekundách, čo som bez teba. Tak toto je naozaj smiešne. Sadnem si vedľa teba, zapneme si Lets Dance neviem-koľkú-sériu-doriti a priblblo sa usmievame na trápne pózy, vtipy a hodnotenia. Až kým nesedíme u nás na záhrade na hojdačke a nevylievame si srdce.
Tak, ako si ho vylievam vždy večer do poštára.

A zajtra máme ďalšie rande, škoda že len v snoch...

Under the Bridge | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014